Het was een bijzondere pinkstermaandag 1 juni 2020

Na een korte voorbereidingstijd van zo’n 6 weken hebben we het met o.a. de technische ondersteuning van MHB Audiovisuele Producties Bolsward, voor elkaar gekregen om op pinkstermaandag toch een fietselfstedentocht te organiseren, de thuisversie #THUIS11. Omrop Fryslân heeft hier ook op ingehaakt en de gehele dag zijn we live op radio en tv te horen en te zien geweest.

Termen als Zwift, Just Watch, Zoom, Watopia, Tempus Fugit enz. zijn ons als Fietselfstedentocht niet zo bekend, dat hebben we normaal gesproken ook niet nodig met een ‘normale’ tocht, maar we hebben van deze #THUIS11 ook weer veel geleerd!

We hadden geen idee wat we ervan moesten verwachten en hoeveel liefhebbers er op een ‘Tacx’ wilden gaan deelnemen, ‘als er 50 mee gaan doen zijn we al tevreden’ zei onze voorzitter Stephan… uiteindelijk hebben we 180 aanmeldingen binnen gekregenen. Er waren naast #THUIS11-fietsers in Nederland ook deelnemers in Belgie, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Wales, Mali, Australië en Canada. Er zijn er 60 deelnemers die de 235 km en 22 deelnemer die de 97 km uitfietsten.  Wat een prestatie!

Next Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *