Trek levert e-bike met Bosch Nyon uit

Trek is een van de eerste merken die e-bikes met een Bosch Nyon controller beschikbaar heeft voor op de winkelvloer. Afgelopen weken zijn de eerste TM500+ Nyon edition RIDE+ elektrische fietsen naar Trek-dealers in de Benelux verstuurd.

Trek levert e-bike met Bosch Nyon uit
Trek TM500+ Nyon edition RIDE+ lage-instapframe.

De Trek TM500+ Nyon edition is gebaseerd op de TM500+ die al bij veel Trek-dealers verkrijgbaar is. “Door toevoeging van de Bosch Nyon display bereiken we een doelgroep die geïnteresseerd is in techniek en innovatie,” aldus Trek brandmanager Jan Willem Groen. “De uitgebreide functies van de Bosch Nyon controller maken van de TM500+ Nyon edition een perfecte fiets voor recreatieve fietstochten of als fitness trainer die de consument informatie geeft over hoeveel calorieën hij of zij heeft verbrand.”

TM500+ Nyon Edition

De Bosch Nyon controller zit op de TM500+ Nyon edition. Deze matzwarte fiets wordt geleverd in een heren en in een lage-instapframe. De adviesverkoopprijs bedraagt € 3.199,-.

Previous Post
Next Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *